PATER - ditt assistansföretag
Göteborg / ÖckerökontoretKungsbackakontoretBoråskontoretTrollhättankontoretUddevallakontoretMarkskommunkontoretGöteborg / Öckerökommun kontoret
Nyheter
Senaste nytt och händelser
Informationsträff
Välkommen på våra informationsträffar för dig som är intresserad av att ha din assistans via Pater. Vi träffas regelbundet. Ring 031-96 94 10 för datum då nästa träff går av stapeln.
 
Huvudkontoret finns på Bohus-Björkö
Pater har sitt huvudkontor på Björkö. Vi har nyrenoverade, fräscha lokaler i hamnen. Du hittar oss på: Skarviksvägen 12 B, 475 37 Bohus-Björkö.
Vårt telefonnummer är: 031-96 94 10.
Kom gärna och hälsa på. Vi bjuder gärna på fika.
 
Bra utlåtande från Arbetsmiljöverket!
Arbetsmiljöverket har gjort en utvärdering av vårt företag, bl. a. genom intervjuer av våra personliga assistenter.

”Arbetsmiljöverket uppfattar att ni på ett seriöst sätt arbetar med arbetsmiljöfrågorna. Bland de positiva intryck vi fått är att de personliga assistenterna upplever att de har goda kunskaper för sitt uppdrag och att de erbjuds såväl gemensam som individuell kompetensutveckling. Arbetstagarna hyser stort förtroende för sin arbetsgivare och är övertygad om att arbetsgivaren tar tag i och löser de problem som uppstår.”
 
Vill du jobba som personlig assistent?
Vi är alltid intresserade av att rekrytera engagerade och motiverade personer som vill arbeta hos oss som personlig assistent. Behovet varierar från tid till annan. Men hör gärna av dig genom att maila ett personligt brev och en cv till oss. Välkommen med din intresseanmälan.